NHB Assistant Manager

500+ Most Probable GA Questions for NHB Assistant Manager

NHB 2023 is recruiting for Assistant Manager posts and the selection will be done on the basis of Online Test and Interview. NHB Assistant Manager exam is just around the corner as the exam is scheduled on December 23, 2023. In this blog we are sharing 500+ Most Probable GA Questions PDF for NHB Assistant Manager. Its a completely free PDF, so aspirants can download and can prepare well for the upcoming NHB Assistant Manager exam. Mentioned below are the details of the 500+ GA questions and answers PDF.

SBI Clerk Prelims Free Mock Test 2023

500+ Most Probable GA Questions for NHB Assistant Manager

This file contains the most important ‘Question-Answer’ points pertaining to the current affairs news from June 2023-December 2023. It will be beneficial for the General Awareness (GA/GK) section of the upcoming NHB 2023 exam. Mentioned below are few questions and answers from this free PDF.

  1. The Reserve Bank of India (RBI) has raised the UPI (Unified Payments Interface) payment limit for hospitals and educational institutions from the existing Rs 1 lakh to Rs _____ per transaction.

Answer: 5 lakh

    2. Who has recently (December 2023) been appointed as the brand ambassador of Tripura state to promote tourism?

    Answer: Sourav Ganguly

    3. RattanIndia Enterprises has introduced ‘_____’, a compact delivery drone, for e-commerce and health care industries.

    Answer: L07

    SBI Clerk Prelims Free Mock Test 2023

    4. Who has been awarded Singapore’s Highest Arts Award ‘Cultural Medallion’ in December 2023?

      Answer: Meira Chand

      5. Which insurance company has recently (December 2023) partnered with PhonePe to provide car and bike insurance products?

      Answer: Acko General Insurance

      6. Invest India has hosted which edition of the World Investment Conference (WIC) in New Delhi?

      Answer: 27th

      SBI Clerk Prelims Free Mock Test 2023

      7. Tiriyani Block of Kumuram Bheem Asifabad district, which secured top position in the first delta rankings of Aspirational Blocks Programme (ABP), belongs to which state of India?

      Answer: Telangana

      8. Name the state that has recently (December 2023) launched the ‘Maha Lakshmi’ scheme to provide free travel for women, girls, and transgender persons.

      Answer: Telangana

      9. Zhuque-2 Yao-3, the world’s first liquid oxygen-methane powered launch vehicle, has been launched by which country?

      Answer: China

      SBI Clerk Prelims Free Mock Test 2023

      10. Who is the author of a book titled as “Naye Bharat ka Samveda”?

      Answer: Narendra Modi

      For more 500+ Questions and Answers Download 500+ Most Probable GA Questions PDF

      This brings us to the end of the article. Download this PDF and prepare well for NHB Assistant Manager exam.

      Cheena Sawhney

      Recent Posts

      NICL Assistant Syllabus 2026: Check Complete Prelims & Mains Syllabus

      NICL Assistant Syllabus 2026 covers Prelims, Mains, exam pattern, subject-wise topics, and preparation tips to…

      5 hours ago

      NICL AO Previous Year Question Papers, Download Free PYQ PDF

      Attempt NICL AO Previous Year Question Papers to boost your prep for the upcoming NICL…

      5 hours ago

      UIIC AO Admit Card 2026 at uiic.co.in, Prelims Call Letter Download Link

      UIIC AO Admit Card 2026 is expected in second week of October 2026. Check the…

      5 hours ago

      NICL AO Syllabus 2026, Exam Pattern for Generalist and Specialist Officers

      Here we are providing the NICL AO Syllabus 2025 & Exam Pattern 2025. Candidates can…

      5 hours ago

      RRB NTPC Graduate Exam Date 2026 Out, Check NTPC Exam Schedule

      RRB NTPC Graduate Exam Date 2026 notice is out. CBT 1 is tentatively scheduled to…

      5 hours ago

      RRB NTPC Previous Year Question Papers For Graduate and Undergraduate, Download All Free PDFs

      In this blog, we have provided the RRB NTPC Previous Year Question Papers. Candidates can…

      6 hours ago

      Take a Free Test Today

      Thousands of aspirants have cleared exams using PracticeMock’s exam-level mock tests.

      Take a Free Test Today
      Join serious aspirants preparing smarter every day.